En bra film att se

En bra film som jag alltid älskar att se är X-Men: First Class. Den är riktigt bra och för alla X-Men fans därute, precis som jag, som älskade alla andra X-Men filmer och serierna samt tecknat borde verkligen se den.

Jag såg den för första gången på bio och älskade den verkligen. Alla karaktärer var väldigt välgjorda och passade in i filmen, mina favoriter var (såklart) Magneto och Professor X eller som de nämns i filmen, Erik Lehnsherr och Charles Xavier, var verkligen bra spelade av skådespelarna Michael Fassbender och James McAvoy (Love)

Jag ska inte berätta vad filme handlar om men som en X-Men fan till ett annat, ni måste se den annars går ni miste om något verkligen bra och den förklarar verkligen mycket bra varför saker blev som dem blev. Varför Professor X blev förlamad? Varför Mystique är med Magneto? Varför Charles faktiskt blev Professor X? Allt förklaras i den här filmen och...Dem goda nyheterna.....Det kommer att produceras mer såna här filmer som förklarar X-Men! Happy!

Hoppas att ni ser filmen och gillar den för att det gjorde jag och här är en bild på filmen så att ni kan se hur bra den är ;)


Jobbar

Just nu är jag på mitt jobb. Jag jobbar som bibliotikarie på Örtagårdskolan och det är ett riktigt bra jobb fastän barnen kan vara lite störiga men ändå snälla. Jag lånar ut böcker, lägger tillbaka dem på hyllan och hjälper barnen med sina läxor om de vill ha hjälp.

Jag hoppas alla där ute har ett jobb som de trvis med eftersom ett bra jobb fullföljer livet istället för att göra det svårt.

Hoppas att alla av er kan följa era drömmar.

Ha en bra dag!

ÄLSKAR TV-SPEL!!



Hej allihopa! Som ni ser på bilden så älskar jag Super Mario, jag har växt upp med honom och hans spel och de har gjort min barndom speciell precis som många andra människor där ute! Jag kommer att skriva mycket om nostalgi och om nya spel och inte bara om Super Mario utan om mycket annat och många andra spel. So stick around and you will experience much!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0